logomakr_1no27e

Bastandvård

Vi utför all typ av bastandvård som undersökningar och röntgen, förebyggande tandvård, lagningar, rotfyllningar och tandutdragningar.

logomakr_0fzqmu

Akut tandvård

Tandvärk, ilningar eller en skadad tand/fyllning är inte roligt att dras med.

Ring oss på morgonen så försöker vi ordna en akuttid samma dag.

logomakr_8veo2a

Tandreglering

Vi erbjuder tandreglering med Inman aligner samt Clear Aligner som är  enkla avtagbara tandställningar som kan korrigera trångställda och sneda framtänder snabbt och enkelt. De fungerar både som fristående behandling men även som en inledande behandling inför fortsatt kosmetiskt tandvård med skalfasader eller liknande.

Läs mer om  här...

logomakr_1f8yq7

Estetisk tandvård

Termen estetisk tandvård innefattar tandvård som har att göra med tändernas utseende. Det kan handla om blekning eller om att återställa dina tänder efter en skada.

Vi tittar på olika alternativ som passar just dig och hjälper dig hitta ditt finaste leende!

logomakr_6ateo8

Implantat

När du förlorar/saknar en tand kan den för det mesta ersättas med implantat.

Det finns flera skäl till att man förlorar tänder, exempelvis tandlossningssjukdomar, karies eller frakturer.

Implantat är en väldigt bra lösning när man dels inte vill slipa på de egna tänderna eller när man saknar granntänder som kan användas.

logomakr_2pg9kj

Tandvårdsrädsla

Rädsla är ett av de vanligaste skälen till att man inte går till tandläkaren regelbundet. Detta kan i sin tur förvärra problemen då tandhälsan blir sämre och kräver större ingrepp.

Den här rädslan kan bero på att man inte riktigt känner att man har kontroll över situationen och upplever sig utlämnad. Rädslan kan också bero på en tidigare negativ upplevelse.

Upplever du obehag eller rädsla inför ditt besök tala om det för oss innan så kan vi avsätta extra tid för dig.

Vi har stor erfarenhet av tandvårdsrädsla och kan tillsammans med dig skapa positiva erfarenheter genom försiktig och lyhörd behandling på dina villkor.