mahnush

Tandläkare Mahnush Owji 

Mahnush har tandläkarexamen från Göteborgs Universitet och snart 20 års erfarenhet. Sedan 2016 driver hon M4 Tandklinik tillsammans med sin man. Mahnush strävar ständigt framåt såväl kunskapsmässigt som utvecklingsmässigt för kliniken. I arbetet med patienter är trygghet och förtroende av största vikt. Även att kunna ge en så smärtfri behandling som möjligt. Är du tandvårdsrädd så finns här både lugnet och erfarenheten för att bemöta detta.

emelie

Tandsköterska Emelie Karlsson (föräldraledig)

Emelie har lång erfarenhet och låter ingen fråga gå obesvarad. Hon tog examen från tandsköterskeutbildningen 2009. På kliniken gör hon allt från att möta dig i receptionen till att göra temporära fyllningar och kronor. Hon lägger också bedövning, tar röntgen och jobbar med förebyggande tandvård. Emelie och Mahnush har arbetat tillsammans även före M4 Tandklinik startade, vilket har bidragit till en trygg och bra miljö på kliniken.

IMG_07941-2

Tandsköterska Johanna Ene

Johanna har jobbat som tandsköterska sedan examen från Borås Tandsköterskeutbildning 2011. Hon jobbar med förebyggande tandvård, lägger bedövning, tar avtryck och har hand om kallelser med mera. För Johanna är patientkontakten det viktigaste, och att sträva efter en vård där människan alltid kommer i första hand.